Wij zoeken een Robot Concept Engineer

Technische achtergrond | Werken in robottechniek

Rolan Robotics groeit

Ter versterking van het engineeringsteam zoeken wij een Robot Concept Engineer, iemand met een technische achtergrond op HBO of TU-niveau die het klantproces analyseert en de robot oplossing hierin integreert. Ben jij een Concept Engineer met een achtergrond in werktuigbouwkunde? Lijkt het jou leuk om te werken in de robottechniek? Lees dan verder om te zien of onze vacature aansluit bij wat jij zoekt!

Wat doet een Robot Concept Engineer bij Rolan Robotics? 

Rolan Robotics is een industriële robot integrator voor Nederlandse MKB productiebedrijven in de metaalindustrie, verpakkingsindustrie en agri- en food industrie. Als Robot Concept Engineer analyseer je het bedrijfsproces van onze klant en engineer je een geautomatiseerde oplossing die zware, repeterende of kostbare arbeid vervangt door een robot. Jij maakt een ontwerp en een visuele simulatie van de robot toepassing in het bedrijfsproces van de klant. En daarbij calculeer je de kosten van de robot oplossing bij de klant. Je gaat ook op bezoek bij onze verschillende klanten en overlegt over het nieuwe ontwerp van het geautomatiseerde klantproces. Het totale ontwerp van het robotsysteem is jouw verantwoordelijkheid.

Ben jij de Robot Concept Engineer die wij zoeken?

Je bent proactief en hebt een klantgerichte instelling. Wij zoeken een Robot Concept Engineer die in staat is om zelfstandig te werken en besluitvaardig is. Is dit jou op het lijf geschreven? Dan ben jij de persoon die wij zoeken! Verder heb je waarschijnlijk:

HBO of Universitair (TU) werk- en denkniveau met een werktuigbouwkundige achtergrond

Uitstekende communicatieve vaardigheden

Ervaring als concept engineer

Ervaring binnen de machinebouw en robotica is een pré

Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal


Rolan Robotics heeft jou heel wat te bieden

Natuurlijk kun je rekenen op een concurrerend salaris en prima secundaire arbeidsvoorwaarden. Bovendien werk je op een goed bereikbare locatie die filevrij is voor iemand uit de regio. Uiteraard bieden wij jou de gelegenheid en trainingen om de juiste kennis op te doen die nodig is voor deze functie. De bedrijfscultuur van Rolan laat zich het beste omschrijven als typisch West-Fries: nuchter, toegewijd en laagdrempelig. Er werken voornamelijk jonge, technisch geschoolde mensen. Harde werkers, soms een tikkeltje eigenwijs, die van tijd tot tijd informeel bijpraten en elkaar ook buiten werktijd ontmoeten.

Werken bij Rolan?

Werken bij Rolan betekent werken aan de toekomst. Wil jij ons team komen versterken? Mail dan jouw cv en motivatie naar vacature@rolan-robotics.com

Banketpartners Banketpartners