Industriële lascobot van Rolan Robotics 

Om tegemoet te komen aan de wens naar een betaalbare en eenvoudig te gebruiken robot heeft Rolan Robotics in samenwerking met OTC Duitsland de EasyArc industriële lascobot ontwikkeld. De lascobot is voorzien van alle veiligheidsvoorzieningen voor lastoepassingen. Hiermee voldoet de robot aan de laatst gestelde CE eisen.

Snel installeren, mobiel, eenvoudig programmeren
De basis van de mobiele installatie wordt gevormd door een solide lastafel met gatenpatroon, zodat u eenvoudig mallen kunt aanbrengen. Dankzij de stevige bokwielen is de installatie snel te verplaatsen en te vergrendelen. De installatie wordt kant en klaar geleverd en is snel inzetbaar. De lascobot is verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen en wordt zowel geleverd in een standaard uitvoering met de FD-B6 robot met slangenpakker binnendoor als compacte uitvoering met de FD-H5 robot.

De lascobot wordt geleverd met een pulserende OTC lasmachine, type P400, waardoor deze geschikt is voor het lassen van alle materialen zoals staal, RVS en alumium en beschikt standaard over pendelprogramma’s, boogdetectie en geïntegreerde botsdetectie.

Optioneel kan de lascobot worden voorzien van een aantal opties, zoals o.a. zoek- en volgfunctionaliteit en externe assen aansturing.

Deze interessante industriële lascobot heeft ook nog een interessante prijs. Voor € 59.850,- wordt de EasyArc uw nieuwe partner in lassen!

Benieuwd of de EasyArc voor u de juiste keuze is?

Bel +31 (0)229 248 484Maak een afspraak