Gefeliciteerd met uw eerste stap!

Lasautomatisering door lasrobots biedt kansen voor uw bedrijf. Het landen op deze pagina is al de eerste stap naar een efficiƫnter productieproces. Ligt er ook een hoge druk op uw productie? Door de toepassing van lasrobots krijgt u extra handjes. Zij kunnen de druk op uw productie wegnemen. Rolan Robotics biedt lasrobots voor de meest uiteenlopende specifieke processen. Bent u er klaar voor om slimmer en efficiƫnter te produceren? Wij helpen u graag bij de volgende stap!

Vraag lasdemo aan Neem contact op

Klantcase: VDM Metaalbewerking

VDM Metaalbewerking heeft zich volledig toegelegd op de kunst van de metaalbewerking. Door hun expertise en geavanceerde machinepark kunnen zij elk gewenst metalen object vervaardigen. Toen VDM een grote order kreeg voor een product voor de veeteelt, bleek dit niet te doen met handmatig lassen. De OTC mogelijkheden van Rolan Robotics kwamen hierdoor al snel in beeld. Lees hier voor welke lasrobot-oplossing VDM heeft gekozen en hoe de samenwerking is verlopen.

Bekijk praktijkvoorbeeld

Onze lasrobot-oplossingen

Lascel
Rolan Robotics heeft een verzameling standaard lascellen van uitstekende kwaliteit. Met ons voordelige prijsniveau, het mobiele karakter en korte levertijd is dit de perfecte, flexibele automatiseringsoplossing voor uw bedrijf. Weten welke lascel het beste bij uw productieproces past? Wij helpen u een handje!
Bekijk oplossing
Maatwerkoplossing
Bent u op zoek naar een lasrobot op maat? Bij Rolan robotics leveren wij niet alleen de standaard robotcellen. Onze lasspecialisten ontwikkelen in overleg met u een robot-oplossing die bij uw specifieke wensen en behoeften past. Bekijk hier wat de mogelijkheden zijn voor een maatwerkoplossing voor uw bedrijf.
Bekijk oplossing
Lascobot
Collaborative robots zijn relatief goedkoop, plug & play inzetbaar en gebruiksvriendelijk te programmeren. Rolan Robotics heeft samen met OTC een lascobot ontwikkeld om tegemoet te komen aan de wensen voor een betaalbare en eenvoudig te gebruiken lasrobot. Nieuwsgierig? Lees verder wat uw bedrijf kan met een lascobot.
Bekijk oplossing

Kunnen we u helpen?

Paul Barendse

Sales Manager

Benieuwd naar de beste lasrobot oplossing voor uw bedrijf?

U kunt mij alles vragen

Vraag maar raak

Ik weet al wat ik wil!

Vraag direct een lasdemo aan

Lasdemo aanvragen