Agri

Vandaag de dag wordt er steeds meer van een productieproces gevraagd. Personeel voor zwaar, repeterend en vuil handmatig werk is schaars. Tijd dus voor een efficiëntieslag en optimalisatie. Rolan Robotics, specialist in innovatieve robotsystemen, helpt ondernemers een handje met robotoplossingen die het (verpakkings)proces automatiseren en een constante kwaliteit borgen.

De gehele keten van het proces; van het primaire product naar verpakt product en vervolgens het afstapelen van de omdoos op een pallet, beheersen wij als geen ander. Ook wanneer er speciale grijpers hiervoor ontwikkeld dienen te worden, zijn wij de aangewezen partij. Denk hierbij aan grijpers voor het oppakken van zakjes met zaad en groente en fruit.

Vele bedrijven in de Agri sector kozen voor onze professionele ervaring, flexibiliteit in het meedenken, het bieden van de meest geschikte oplossing en goede service. Dit maakt Rolan Robotics tot de ideale partner!

Wij helpen u graag verder

Bel +31 (0)229 248 484Offerte aanvragen

Klantcases Bekijk alle

Witlofrobot haalt oogstklare wortels uit de bak
Witlofrobot haalt oogstklare wortels uit de bak

Agri | Het Noord Hollandse bedrijf Firma de Boer levert het hele jaar door witlof en roodlof voor...

Zakjes zaad formeren en verpakken bij Bejo
Zakjes zaad formeren en verpakken bij Bejo

Agri | Bejo is toonaangevend in veredeling, productie en verkoop van groentezaden met vestigingen in meer dan dertig landen. Ee...

Rolan Robotics biedt ook automatiseringsoplossingen voor:
Metaal

Innovatieve lasrobots zorgen voor efficiëntere productie bij kleine series en hoge productiedruk en extra handjes bij gebrek aan personeel.

Grafisch

Rolan Robotics heeft een flexibel robotsysteem ontwikkeld dat alle soorten materiaal kan ‘handelen’ waaronder papier, hout en staal.

Food

Productieprocessen in de Food sector kunnen goed worden geautomatiseerd en gerobotiseerd. Doordachte grijper-, verpakkings- techniek en robotconcepten bepalen het succes van de robotinstallaties.

Maatwerk

Rolan Robotics levert naast de standaard robotcellen ook maatwerkoplossingen. Onze engineers denken met u mee en weten precies wat voor uw bedrijf de beste oplossing is.

Logistiek

Logistieke processen zoals Inbound, Order picking, Value Added Services en Outbound optimaliseren en automatiseren.