Handlingautomatisering

Robots zijn uitermate geschikt om machines te beladen en te lossen of producten van A naar B te verplaatsen, in te pakken of producten vanaf een productielijn op pallets te plaatsen. Het eentonige, repeterende en zware werk wordt hiermee uit handen genomen.

Rolan Robotics heeft diverse merken handlingrobots in het leveringsprogramma. Werkbereik, toepassingsveld (bijvoorbeeld een droge of natte werkomgeving), hanteergewicht, snelheid en beschikbaar budget (nieuw of gebruikt) zijn enkele factoren die de beste robot voor uw bedrijf bepalen. Afhankelijk van uw toepassing, eisen en wensen zijn we – met meer dan 1000 geleverde robotsystemen – in staat, om ook voor uw toepassing het juiste robotsysteem te adviseren, te ontwikkelen en te installeren.

Handlingrobots worden in diverse markten toegepast, zoals: Food en Non-food, Agri, Grafisch en Metaal.

Laat ons met u meedenken en neem contact op!

Bel +31 (0)229 248 484Maak een afspraak

Onze handlingoplossingen Bekijk alle

Robotisering van onze grafische productie
Robotisering van onze grafische productie

HandlingautomatiseringOoit begonnen als traditionele drukkerij, is Van Vliet Printing uitgegroeid tot een innovatief bedrijf dat oplossingsgericht meedenkt. Om welke vorm van printing het ook gaat: alle uitingen worden ...

De smaak te pakken met compleet geautomatiseerd magazijn
De smaak te pakken met compleet geautomatiseerd magazijn

HandlingautomatiseringIedereen heeft wel eens een Johma product op tafel gehad. De producten van de voedingsmiddelenfabrikant uit Losser - bekend geworden met zijn salades - liggen inmiddels bij alle bekende supermarkte...

Lasautomatisering

Kleine series, gebrek aan personeel en daardoor hoge productiedruk. De innovatieve toepassingen van Rolan Robotics, zowel standaard als maatwerk, zorgen voor eficiƫntere productie en extra handjes.