MAXX CutDe beste automatisering voor het grafische snijwerk

Samen met Canon – onze strategische en exclusieve partner in Europa voor robotintegratie bij industriële printers – biedt Rolan Robotics oplossingen voor gerobotiseerde printoplossingen Z de snijmachines en met snijtafels. Zowel een Zünd-snijtafel met Canon ProCut-software als met ZCC software is automatisering mogelijk. Een onbeheerd proces van de Zünd-snijtafel en Canon ProCut-software.Dit proces is 24 uur per dag beschikbaar voor uw bedrijf.

Voordelen van robotisering:

  • Productie maximaliseren; maximaliseert het gebruik van uw Zünd. Ondersteun snijden zonder toezicht, 24/7
  • Nieuwe klanten aantrekken door nieuwe toepassingen voor grotere volumes met kortere doorlooptijden
  • Bestaande klanten sneller helpen
  • Winstgevendheid verhogen; bespaar kosten, verhoog de winstgevendheid en onderscheid u van uw concurrenten
  • Medewerkerstevredenheid; verhoog medewerkerstevredenheid via optimaal gebruik van individuele competenties. Uw werknemers repeteren geen zwaar werk maar zijn juist bezig met het proces. Zo zet u ze in op kwaliteit. Laat het zware werk maar aan ons over!

Hoe werkt de MAXX Cut oplossing:

Wanneer het printen is voltooid is het mogelijk het papier te leggen op de Zünd-snijtafel. De ProCut-software verwerkt de afwerkinstructies en stuurt een opdracht naar de snijtafel, zonder dat hiervoor een operator nodig is. Na het snijden, vouwen of kiss-cutting kan de robot alle media van de snijtafel halen of, indien gewenst, het eindproduct van de snijtafel tillen en afval naar een container transporteren voor afvoer of recycling. De workflow kan ook terugkerende opdrachten identificeren, zodat opdrachtidentificatie en -registratie niet meer noodzakelijk is voor elke afzonderlijke opdracht. Hierdoor kan de snijoplossing automatisch beginnen met snijden zodra de media op de snijtafel wordt geplaatst.

Is de MAXX Cut oplossing iets voor u?

Contact

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.