MAXX Print

Maak kennis met MAXX Print, een volledig gerobotiseerde workflowoplossing voor de Arizona 6100 XTS serie, de Arizona 6100 XTS High Flow Vacuum serie of de Arizona 2200 flatbedprinters. Deze printers kunnen ook in een onbeheerd proces worden gecombineerd met de Zünd-snijtafel en Canon ProCut-software.

Samen met Canon – onze strategische en exclusieve partner in Europa voor robotintegratie bij industriële printers – biedt Rolan Robotics oplossingen voor gerobotiseerde printoplossingen, in combinatie met snijmachines en alleen snijmachines.

Voordelen van robotisering:

  • Productie maximaliseren; maximaliseert het gebruik van uw productieapparaten. Ondersteun printen en/of snijden zonder toezicht, 24/7
  • Nieuwe klanten aantrekken door nieuwe toepassingen voor grotere volumes met kortere doorlooptijden
  • Winstgevendheid verhogen; bespaar kosten, verhoog de winstgevendheid en onderscheid u van uw concurrenten
  • Medewerkerstevredenheid; verhoog medewerkerstevredenheid via optimaal gebruik van individuele competenties. Optimaliseer zo het gebruik van uw personeel

Hoe werkt de MAXX Print oplossing:
De integratie tussen robot en printer wordt verzorgd door Rolan Robotics. Niet-bedrukte media wordt van een pallet naast de Arizona-flatbedprinter gepakt en in een registratie- en draaistation geplaatst, dat de media zowel horizontaal als verticaal registreert. De robot trekt de media vervolgens terug en plaatst deze met nauwkeurige registratie op de lege flatbed om te printen. Als het substraat aan beide zijden moet worden geprint, brengt de robot het materiaal terug naar het keerstation en plaatst het vervolgens opnieuw op de flatbed om het tweede oppervlak te printen.

Klik hier voor een voorbeeld in de praktijk

Klaar om uw workflow te automatiseren?

Bel +31 (0)229 248 484Maak een afspraak

Meer weten over onze Maxx Print oplossing?

Contact

  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.