Lassend de herfst in!

26-08-2019… met onze industriële lascobot “EASYARC” van OTC

Om tegemoet te komen aan de wens naar een betaalbare en eenvoudig te gebruiken robot heeft Rolan Robotics zijn cobotfamilie uitgebreid met de industriële lascobot EASYARC. Deze is in samenwerking met OTC Duitsland ontwikkeld.

Veilig
De lascobot is voorzien van alle veiligheidsvoorzieningen voor lastoepassingen. Hiermee voldoet de robot aan de CE-eisen.

Kant-en-klaar
De EasyArc is het instapmodel voor het lassen van kleine series. De basis van de mobiele installatie wordt gevormd door een solide lastafel met gatenpatroon. Daardoor kunnen mallen eenvoudig worden aangebracht.

Mobiel
Dankzij de stevige bokwielen is de installatie snel te verplaatsen en vergrendelen. De installatie wordt kant-en-klaar geleverd en is snel inzetbaar. De EasyArc is verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen en kan zowel worden geleverd in een standaard uitvoering, met de FD-B6 robot met slangenpakket binnendoor, als in een compacte uitvoering met de FD-H5 robot.

Stroombron
De lascobot is gekoppeld aan een pulserende OTC lasmachine type P400, waardoor deze geschikt is voor het lassen van verschillende materialen zoals staal, rvs en aluminium.

De EASYARC beschikt standaard over pendelprogramma’s, boogdetectie en geïntegreerde botsdetectie. Optioneel kan de lascobot worden voorzien van een aantal extra functies, zoals zoek- en volgfunctionaliteit en aansturing voor externe assen.

Met deze lascobot heeft u een complete oplossing in huis waarmee zowel kleine series als grote series eenvoudig automatisch gelast kunnen worden.

Klik hier voor meer informatie!

Gerelateerde nieuwsberichten

24/7 uw industriële printer inzetten? Dit zijn de mogelijkheden met een robot
14-09-2020
Ontmoeten wij elkaar tijdens Empack Reconnect?
14-09-2020
Lezing Rolan Robotics: Handmatig zaadveredelen is niet meer van deze tijd!
08-09-2020
Directiewijziging Rolan Robotics
19-08-2020
Hoe een lasrobot ook uw bedrijf kan helpen
08-07-2020
Nieuwe Rolan Robotics film WE POWER WELDING – WE POWER YOU
26-05-2020