U bent van harte welkom op de Brabantse Metaaldagen!

26-03-2019Stand D049 | 10 – 12 april | Brabanthallen Den Bosch

Tijdens de Brabantse Metaaldagen presenteren wij onze familie lascobots!

De metaalindustrie is op weg naar een volledige ’Smart Industry’ met procesoptimalisatie en productieverbetering als kern issues. Tijdens de beurs krijgt u slimme, innovatieve oplossingen en inzichten aangereikt om uw processen te verbeteren en uw bedrijfsvoering naar het volgende niveau te tillen.

Rolan Robotics loopt voorop met innovatieve toepassingen in de metaal en presenteert haar industriële lascobot EASYARC; uw nieuwe partner in lassen. Om tegemoet te komen aan de wens naar een betaalbare en eenvoudig te gebruiken robot heeft Rolan Robotics haar cobot familie uitgebreid met de industriële lascobot EASYARC. Deze is in samenwerking met OTC Duitsland ontwikkeld. Deze lascobot is voorzien van alle veiligheidsvoorzieningen voor lastoepassingen. Hiermee voldoet de robot aan de laatst gestelde CE eisen.

Op onze stand D049 tijdens de Brabantse Metaaldagen kunt u de EASYARC in het ‘echt’ bekijken en uitproberen en krijgt u een demonstratie van onze UR lascobot. Wij leggen u graag uit welke cobot het meest geschikt is voor uw toepassingen. U bent van harte welkom!

Gerelateerde nieuwsberichten

Intelligent palletiseren: de outbound stacking oplossing voor e-commerce en supply chain
01-10-2020
Eyecatcher voor e-mobiliteit: Laadzuilen uit de lascel
01-10-2020
24/7 uw industriële printer inzetten? Dit zijn de mogelijkheden met een robot
14-09-2020
Ontmoeten wij elkaar tijdens Empack Reconnect?
14-09-2020