Een hands-on metaalbedrijf met enorme laskennis – Blueworkx

MetaalBlue Workx is een metaalbedrijf gevestigd in Venlo. Het is een hands-on veelzijdig metaalbedrijf dat producten in staal, Rvs en aluminium maakt. Naast eigen producten zijn er repeterende klantopdrachten en maakt Blue Workx maatwerk. Met 12-15 medewerkers heeft het alle expertise in huis , gelijktijdig heeft het nog steeds de korte communicatielijnen waarmee flexibiliteit en bijzondere uitdagingen aangegaan kunnen worden.

Blue Workx is o.a. sterk in hun laskennis. Naast vak-lassers, werken ze al jaren met lasrobots van Rolan Robotics. Recent is geïnvesteerd in een grote lasrobot installatie van Rolan Robotics met een omvang van ruim 26,5 m lengte.

De robotinstallatie is opgebouwd uit een OTC robot & lasapparatuur wat sinds jaar en dag garant staat voor high-end robotlassen. De installatie is flexibel om te bouwen naar andere producten. Blue Workx kan hierdoor blijven groeien en steeds meer producten naar de robot brengen. Hiermee zijn pieken in de productie op te vangen en is groei in omzet mogelijk zonder direct méér personeel te moeten aannemen.

Wilt u het hele verhaal  horen? Bekijk de video en kom erachter waarom Blue Workx al jarenlang zo fijn samenwerkt met Rolan Robotics.

Gebruikte toepassingen
Ook flexibeler werken door robotisering?

Vergelijkbare succesverhalen

Rolan Robotics levert vlijmscherpe laser toepassing bij Fibremax
Rolan Robotics levert vlijmscherpe laser toepassing bij Fibremax

MetaalRolan Robotics, actief in oa. de metaalindustrie met las- en snijtoepassin...

Reny's superproductief lassysteem dankzij onze portaallasrobot
Reny's superproductief lassysteem dankzij onze portaallasrobot

MetaalHet gezellige familiebedrijf Reny gevestigd in Duizel, is een echte specialist op het gebied van houtkachels en houthaarden. Al jarenlang maken zij deze producten met passie en met behulp van desku...