Reny’s superproductief lassysteem dankzij onze portaallasrobot

MetaalHet gezellige familiebedrijf Reny gevestigd in Duizel, is een echte specialist op het gebied van houtkachels en houthaarden. Al jarenlang maken zij deze producten met passie en met behulp van deskundig personeel. Een groot deel van het werk zit bij het lassen. En om het bedrijf niet te onpersoonlijk te laten worden hebben ze besloten lasrobots aan te schaffen. Zo heb je niet te maken met een enorm team aan mensen, maar juist alleen met de harde kern van het bedrijf.

En Rolan Robotics is deze samenwerking met Reny begonnen. De eerste OTC-lasrobot die Reny heeft aangeschaft van Rolan Robotics is zo goed bevallen, dat meerdere niet lang op zich lieten wachten. Onlangs is zelfs de nieuwste portaallasrobot geĆÆnstalleerd. Een aantrekkelijke uitbreiding en vernieuwing van het machinepark. Het portaal zelf is een bestaand systeem dat is overgenomen van een ander bedrijf. Samen met Rolan Robotics is het doorontwikkeld en gemoderniseerd naar de wensen van Reny.

Wilt u het hele verhaal horen van deze samenwerking? Bekijk het hele video met Reny en Rolan Robotics.

Gebruikte toepassingen
Ook flexibeler werken door robotisering?

Vergelijkbare succesverhalen

Krohne neemt tweede OTC lasrobot in gebruik
Krohne neemt tweede OTC lasrobot in gebruik

MetaalKROHNE is een wereldwijd toonaangevende producent en leverancier van complete meetoplossingen voor industriƫle procesinstrumentatie. De productievestiging in Dord...

Rolan Robotics levert vlijmscherpe laser toepassing bij Fibremax
Rolan Robotics levert vlijmscherpe laser toepassing bij Fibremax

MetaalRolan Robotics, actief in oa. de metaalindustrie met las- en snijtoepassin...