Over Rolan Robotics

Rolan Robotics is al 25 jaar gespecialiseerd in robotsystemen voor industriële toepassingen. Met meer dan 1000 geleverde robotsystemen, zoals lasrobots en handlingrobots in de metaalsector maar ook in de food en de non-food industrie is Rolan Robotics één van de grotere spelers in de Benelux. Het leveringsprogramma bestaat uit lasrobots van OTC en handlingrobots van OTC, Stäubli en Fanuc. Met zowel nieuw als gebruikte robots hebben we ook voor uw toepassing de juiste robot! 


Onze visie

Rolan Robotics is een onafhankelijke aanbieder van automatiseringsoplossingen met las- en handlingrobots voor bedrijven in de Benelux in de Metaal, Food, Logistiek en Grafisch met als kernwaarden: innovatie, partner & service.

Totaaloplossingen
Rolan Robotics staat voor een groot assortiment robotarmen en een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding. Onze voornaamste kracht is dat we uw vraagstuk gericht benaderen en daarbij rekening houden met al uw wensen. Rolan Robotics stelt zich op als partner om te komen tot een slim en sleutelklaar robotsysteem op maat voor uw situatie. U heeft veel kennis van uw product en proces, Rolan Robotics heeft veel kennis van robots waardoor we samen het project tot een succes maken! Leasen.
Ga naar onze historie

Werkwijze
Tijdens een eerste bezoek worden uw wensen en behoeften in kaart gebracht en indien mogelijk een budget vastgesteld. Analyse van uw wensen door onze specialisten levert een eerste voorstel op waarbij de specificaties duidelijk aan bod komen. Een 3D-Simulatie geeft veel antwoorden op mogelijke vragen en geeft een goed beeld van het ontwerpvoorstel.

Elke opdracht wordt bij ons opgebouwd en getest. In deze fase trainen we ook uw medewerkers. Vervolgens ontmantelen we het systeem voor transport en bouwen deze op locatie weer op. Na een grondige testfase staat de robotinstallatie startklaar om voor u aan de slag te gaan. Ook ons onderhoudsprogramma kan volledig op uw situatie worden afgestemd. Hierdoor heeft u goed overzicht van de kosten en geniet u jaar na jaar van uw robotinstallatie. Meer weten over onze werkwijze?

Partners
Om voor onze klanten de best passende automatiseringsoplossing te ontwikkelen, werkt Rolan Robotics nauw samen met een aantal gerenommeerde partners. Ga naar overzicht van onze partners

Waarmee kunnen wij u helpen?

Laatste nieuwsberichten

Daihen Corporation neemt 100% van de aandelen over van Rolan Robotics
19-04-2024
Rolan Robotics demonstreert tijdens de Technishow een aantal verrassende nieuwe ontwikkelingen voor de metaalindustrie.
04-03-2024
Rolan Robotics laat gerobotiseerd schuren, slijpen en afbramen gladjes verlopen
20-12-2023
Benut de voordelen van geautomatiseerd (de-)palletiseren
06-04-2023