Inbound: Single SKU palletiseren

Uw ideeën voor palletiseren worden werkelijkheid

Wilt u het sorteer en stapel proces van dozen optimaliseren? Is het voor u een uitdaging om logistiek personeel te vinden? En wilt u hen dan nog wel inzetten voor zwaar belastend werk?

Rolan Logistics stelt als doel u verder te helpen in de logistieke procesoptimalisatie. Hiervoor bieden wij diverse mogelijkheden.  Met automatiseringsoplossingen helpen we uw logistieke proces te optimaliseren. Dit kunnen we al doen vanaf de binnenkomst van goederen in uw distributiecentrum. Het palletiseren van (verschillende) single SKU bij loose unloading en de-palletizing van mixed pallets.

Onze robots zijn perfect in staat om de SIngle sku te palletiseren in uw magazijn/warehouse

Om het optimale resultaat te bereiken zetten wij met elkaar vier stappen:

  1. Oriëntatie– wat zijn uw wensen en waar liggen in grote lijnen de kansen. En – niet onbelangrijk – hoe komen we tot een haalbare businesscase.
  2. Verdieping & validatie– we doorgronden gezamenlijk het proces en maken keuzes om het proces voor automatisering te optimaliseren. Daarbij worden ook de overige activiteiten ingevuld.
  3. Visualisatie– na validatie wordt in een ‘digital twin’ omgeving  bij uw proces nagebootst.
  4. Realisatie– tijdens deze vierde en laatste stap zorgt ons ervaren team van engineers voor een snelle en efficiënte realisatie en oplevering.


Rolan Logistics levert een totaal en modulair concept dat helemaal kan worden aangepast aan de wensen:

  • 4 stacking posities
  • Lege pallet buffer
  • Automatisch pallettransport
  • Pallet print & apply unit
  • Foliewikkelaar
  • Vision module voor controle dozen

 

Interesse in de Rolan inbound stacking oplossing?