Lezing Rolan Robotics: Handmatig zaadveredelen is niet meer van deze tijd!

08-09-2020
Tijdens de Zaadtechniek Demonstratiedagen op 22, 23 en 24 september verzorgt Rolan Robotics elke dag een lezing met als onderwerp: ‘Handmatig zaadveredelen is niet meer van deze tijd!’ De Zaadtechniek Demonstratiedagen wordt georganiseerd door Proeftuin Zwaagdijk. Tijdens dit evenement wordt de technische kant van de zaadwereld belicht en worden verscheidene demonstraties vertoond.

Jacob Jan Stuyt van Rolan Robotics vertelt in zijn lezing waarom zwaar en handmatig werk bij het veredelen van zaad beter kan worden geautomatiseerd. Robots nemen het repetitieve en zware werk voor hun rekening en u en uw medewerkers kunnen focussen op kwaliteit en het proces. Aan de hand van voorbeelden uit de praktijk laat Jacob Jan zien wat de mogelijkheden zijn.

Het evenement is GRATIS te bezoeken en de lezing vindt plaats op:

Dinsdag 22 september: 14.00 uur
Woensdag 23 september: 11.00 uur
Donderdag 24 september: 11.00 uur

Rolan Robotics is al meer dan 25 jaar systeem integrator voor automatiseringstoepassingen in de sectoren metaal, logistiek, food én agri. En behoort met ruim 1000 geleverde robotsystemen tot één van de grotere spelers in de markt. Als specialist in robotsystemen biedt Rolan Robotics innovatieve automatiseringsoplossingen toegespitst op de wensen van de klant. Zij zijn gedreven om hun klanten een stap vooruit te helpen in hun uitdagingen: “WE POWER YOU!”

AANMELDEN LEZING

 

 

Gerelateerde toepassingen

Gerelateerde nieuwsberichten

Benut de voordelen van geautomatiseerd (de-)palletiseren
06-04-2023
Tennant met CAD2Weld programma klaar voor de toekomst
28-09-2022
De voordelen van robotlassen zijn legio
11-08-2022
De grote meerwaarde van offline programmeren van robotsystemen
17-08-2021