Ontmoeten wij elkaar tijdens Empack Reconnect?

14-09-2020
Rolan Robotics doet mee aan het online event Empack Reconnect a.s. donderdag 17 september. Komt u ons opzoeken op onze online stand? Registreer dan snel! 

De robots van Rolan Robotics (ver)pakken alles!
Vandaag de dag wordt er steeds meer van een productieproces gevraagd: constanter, beter controleerbaar, minder verspilling, beter stuurbaar, betrouwbaarder te plannen. En daarbij komt ook nog dat personeel voor zwaar, repeterend en vuil handmatig werk schaars is. Tijd dus voor een efficiëntieslag en optimalisatie! Rolan Robotics, specialist in innovatieve robotsystemen, helpt ondernemers een handje met robot oplossingen die het verpakkingsproces automatiseren en een constante kwaliteit borgen.

Passende automatiseringsoplossing
Rolan Robotics is al meer dan 25 jaar systeem integrator voor automatiseringstoepassingen in uiteenlopende markten, zoals de zaadveredeling industrie, voedselverwerkende industrie, maakindustrie en industriële bakkerijen. En is daarmee met zo’n 1000 geleverde robotsystemen één van de grotere spelers. Al jaren leveren wij systemen voor de verpakkingsbranche, waarbij handlingrobots van OTC, FANUC en Stäubli worden ingezet om zo voor elk project een passende automatiseringsoplossing te bieden in financieel en/of ergonomisch opzicht.

Geautomatiseerde oplossing voor gehele verpakkingsproces
Geautomatiseerde handling van producten, primaire (consumenten) verpakkingen en omdozen (secundaire verpakkingen) wordt steeds meer toegepast. Aan welke variant robot u ook denkt. Met extra sensoren of vision en grijpers die speciaal voor uw oplossing ontwikkeld worden. Robot automatisering is de oplossing om efficiënt en tegen de laagste kosten te verpakken.

Klanten kiezen voor de professionele ervaring, flexibiliteit in het meedenken, het bieden van de meest geschikte oplossing en goede service van Rolan Robotics. De gehele keten van het oppak proces; van het primaire product naar verpakt product en vervolgens het afstapelen van de omdoos op een pallet, beheersen wij als geen ander.

Rolan Robotics is aanwezig op de Empack Reconnect. U bent van harte welkom op onze bedrijfspagina waar u een afspraak kunt maken of kunt chatten met onze engineers. Zij kunnen u alles vertellen over de verschillende technische mogelijkheden binnen het verpakkingsproces! Registreer via deze link

Gerelateerde toepassingen
Op zoek naar een pakkende oplossing?

Gerelateerde nieuwsberichten

Daihen Corporation neemt 100% van de aandelen over van Rolan Robotics
19-04-2024
Rolan Robotics demonstreert tijdens de Technishow een aantal verrassende nieuwe ontwikkelingen voor de metaalindustrie.
04-03-2024
Rolan Robotics laat gerobotiseerd schuren, slijpen en afbramen gladjes verlopen
20-12-2023
Benut de voordelen van geautomatiseerd (de-)palletiseren
06-04-2023