Metaal

Lasrobot: dé ideale oplossing

Metaal is het basismateriaal voor zeer veel producten om ons heen die seriematig worden vervaardigd. Zoals auto’s, meubels, straatmeubilair, fietsen, buitenspeelgoed en hekwerken. Bij dit seriematig produceren komt een lasrobot uitstekend van pas.

De steeds verdergaande automatisering en digitalisering in de markt van lastechniek bieden enorme kansen voor het gebruik van een lasrobot. De productie van kleine series en gebrek aan personeel creëren een hoge druk op de productie. Lasautomatisering door middel van een lasrobot is dan dé ideale oplossing.
Met het team van ervaren Robot Engineers speelt Rolan Robotics in op de grote vraag naar robotsystemen in de metaalmarkt. De innovatieve toepassingen van Rolan Robotics, zowel standaard als maatwerk, geven een boost aan het bedrijfsresultaat. De efficiëntie en kwaliteit van de productie worden namelijk verhoogd door een lasrobot. Rolan Robotics loopt voorop met innovatieve toepassingen in de metaalindustrie.

Met lasmachines bij metaalbewerkende bedrijven zoals: Stracon, Van Raam, Leenders, Quintal en Schouten & Visschers zijn wij dan ook een bekende robotintegrator in deze markt.

Meer weten? Neem dan contact met ons op

Bel +31 (0)229 248 484Offerte aanvragen

Rolan lascel


Rolan Robotics heeft een verzameling standaard lascellen van uitstekende kwaliteit. Met ons voordelige prijsniveau, het mobiele karakter en korte levertijd is dit de perfecte, flexibele automatiseringsoplossing voor uw bedrijf. Weten welke lascel het beste bij uw productieproces past? Wij helpen u een handje!

Lasrobot maatwerkoplossing

Bent u op zoek naar een lasrobot op maat? Bij Rolan robotics leveren wij niet alleen de standaard robotcellen. Onze lasspecialisten ontwikkelen in overleg met u een robot-oplossing die bij uw specifieke wensen en behoeften past. Bekijk hier wat de mogelijkheden zijn voor een maatwerkoplossing voor uw bedrijf.

Industriële lascobot

Een collaborative robot, oftewel een cobot, is een een robot die gemakkelijk samen kan werken met mensen. Cobots zijn relatief goedkoop, plug & play inzetbaar en gebruiksvriendelijk te programmeren. Rolan Robotics heeft samen met OTC een lascobot ontwikkeld om tegemoet te komen aan de wensen voor een betaalbare en eenvoudig te gebruiken lasrobot. Nieuwsgierig? Lees verder wat uw bedrijf kan met een lascobot.

Service


Rolan Robotics heeft service hoog in het vaandel staan. Onze serviceafdeling is erop ingericht om snel en efficiënt service te verlenen bij u op locatie. Ook vindt remote ondersteuning plaats middels offline programmeren en met onze remote service tool. Voor het aanvragen van een servicebezoek, reparaties en storingen kunt u contact opnemen met onze telefonische helpdesk: +31 (0)229-248484 of mail: service@rolan-robotics.com 

 

Klantcases Bekijk alle

Rolan Robotics levert vlijmscherpe laser toepassing bij Fibremax
Rolan Robotics levert vlijmscherpe laser toepassing bij Fibremax

MetaalRolan Robotics, actief in oa. de metaalindustrie met las- en snijtoepassin...

Het robotlassen van sprinklerbuizen
Het robotlassen van sprinklerbuizen

Metaal | Aqua+ is Nederlands marktleider in het ontwerpen, installeren en onderhouden van sprinklersystemen en andere brandbeveil...

Lasautomatisering in fietsfabriek Van Raam
Lasautomatisering in fietsfabriek Van Raam

Metaal | Nederland heeft een naam hoog te houden als fietsland. Een waardevolle bijdrage daaraan levert Van Raam. De fie...

Rolan Robotics biedt ook automatiseringsoplossingen voor:
Agri

Innovatieve grijper-, verpakkings- techniek en robotconcepten automatiseren het productieproces en borgen een constante kwaliteit in de Agri sector.

Grafisch

Rolan Robotics heeft een flexibel robotsysteem ontwikkeld dat alle soorten materiaal kan ‘handelen’ waaronder papier, hout en staal.

Food

Productieprocessen in de Food sector kunnen goed worden geautomatiseerd en gerobotiseerd. Doordachte grijper-, verpakkings- techniek en robotconcepten bepalen het succes van de robotinstallaties.

Maatwerk

Rolan Robotics levert naast de standaard robotcellen ook maatwerkoplossingen. Onze engineers denken met u mee en weten precies wat voor uw bedrijf de beste oplossing is.

Logistiek

Logistieke processen zoals Inbound, Order picking, Value Added Services en Outbound optimaliseren en automatiseren.