Cobots voor palletiseren

Door automatisatie wordt palletiseren eenvoudiger, sneller en efficiënter. Een cobot zorgt ervoor dat dozen op een snelle en efficiënte wijze perfect op één pallet gestapeld worden. Hierdoor neemt de cobot zo de zware en repeterende werkzaamheden van uw werknemers over.

Perfect voor kleine series en repeterende taken

Een cobot werkt altijd, 24/7. Tijdens piekmomenten kan de productie dus gewoon doorlopen. Hij kan, wanneer nodig, worden ingezet en via de interface makkelijk worden geprogrammeerd voor nieuwe taken en applicaties. De cobot is perfect voor kleine series en repeterende taken. Daarbij is hij mobiel en dus makkelijk in te zetten op een andere plek binnen uw palletiseerlijn.

Rolan palletiseer cobot-oplossing

Een pallet of container perfect beladen wordt werkelijkheid met de Rolan palletiseer cobot-oplossing. Uw proces wordt optimaal ingevuld door onze volautomatische cobot-oplossing. Indien gewenst kan het systeem verder worden uitgebreid met een intelligente software en een vision camera. En juist deze combinatie biedt u de mogelijkheid een optimaal stapelpatroon te realiseren óók met verschillende doosformaten!

Wij bieden advies voor de optimale automatisering

Samen met u doorgronden wij uw proces en adviseren wat voor u de optimale mate van automatisering is. U krijgt zo inzicht in de perfecte balans tussen automatisering en kosten. Belangrijk is dat alle wensen en specificaties goed in beeld zijn, om de juiste kosten in kaart te brengen en de gewenste optimalisatie in automatisering te realiseren. De Rolan palletiseer cobot-oplossing kan u hiermee helpen.

Voordelen van onze palletiseer cobot-oplossing:

  • Flexibel inzetbaar
  • Consistente kwaliteit
  • Verlichting van zwaar en repeterend werk
  • Lagere productiekosten
  • Korte terugverdientijd

Naast deze standaard cobot oplossing denken wij ook met u mee over een oplossing op maat!

Wij horen graag wat we voor u mogen betekenen

Bel +31 (0)229 248 484Offerte aanvragen