Food

Vandaag de dag wordt er steeds meer van een productieproces gevraagd. Personeel voor zwaar, repeterend en vuil handmatig werk is schaars. Tijd dus voor een efficiëntieslag en optimalisatie. Rolan Robotics, specialist in innovatieve robotsystemen, helpt ondernemers een handje met robotoplossingen die het (verpakkings)proces automatiseren en een constante kwaliteit borgen.

De gehele keten van het proces; van het primaire product naar verpakt product en vervolgens het afstapelen van de omdoos op een pallet, beheersen wij als geen ander. Ook wanneer er speciale grijpers en snijmessen hiervoor ontwikkeld dienen te worden, zijn wij de aangewezen partij. Denk hierbij aan grijpers voor het oppakken van gevulde koeken, bakjes salade tot eetbare labels en ultrasone messen voor het snijden van taart.

Vele bedrijven in de Food sector kozen voor onze professionele ervaring, flexibiliteit in het meedenken, het bieden van de meest geschikte oplossing en goede service. Dit maakt Rolan Robotics tot de ideale partner!

Wij helpen u graag verder

Bel +31 (0)229 248 484Offerte aanvragen

Klantcases Bekijk alle

Multi-inzetbare grijper is een flexibele alleskunner
Multi-inzetbare grijper is een flexibele alleskunner

Food | Corda Banket is een productiebedrijf in gevulde koeken en een van de vijf grootste spelers in Nederland in deze branche. Jaa...

Flexibele ultrasone 'Taart-snij-robotinstallatie'
Flexibele ultrasone 'Taart-snij-robotinstallatie'

Food | Banket Partners ziet kwalitatief banket als het ingrediënt voor een gedeeld geluksmoment. Zij willen samen met hun...

Johma heeft de smaak te pakken met compleet geautomatiseerd magazijn
Johma heeft de smaak te pakken met compleet geautomatiseerd magazijn

Food | Iedereen heeft wel eens een product van Johma op tafel gehad. De producten van de voedingsmiddelenfabrikant uit Losser ...

Rolan Robotics biedt ook automatiseringsoplossingen voor:
Agri

Innovatieve grijper-, verpakkings- techniek en robotconcepten automatiseren het productieproces en borgen een constante kwaliteit in de Agri sector.

Metaal

Innovatieve lasrobots zorgen voor efficiëntere productie bij kleine series en hoge productiedruk en extra handjes bij gebrek aan personeel.

Grafisch

Rolan Robotics heeft een flexibel robotsysteem ontwikkeld dat alle soorten materiaal kan ‘handelen’ waaronder papier, hout en staal.

Maatwerk

Rolan Robotics levert naast de standaard robotcellen ook maatwerkoplossingen. Onze engineers denken met u mee en weten precies wat voor uw bedrijf de beste oplossing is.

Logistiek

Logistieke processen zoals Inbound, Order picking, Value Added Services en Outbound optimaliseren en automatiseren.