Logistiek

Inbound: Single SKU palletiseren

 

Bij binnenkomst van goederen zijn er diverse mogelijkheden om met robots uw proces te optimaliseren: Loose unloading, Palletizing single SKU en Depalletizing mixed pallets. Neem contact met ons op voor meer informatie!

Outbound: single SKU en multi SKU palletiseren, per carrier

Een pallet of container perfect beladen met verschillende doosformaten oftewel mixed palletizing? Dit wordt werkelijkheid met de intelligente palletiseeroplossing met vision die Rolan Robotics samen met Viroteq heeft ontwikkeld.

Value Added Services

Door middel van VAS activiteiten creëert u toegevoegde waarde voor uw processen. Voorbeelden waarbij Rolan Robotics een oplossing biedt, zijn: Repacking en Relabelling.

Mixed Palletizing

Rolan Robotics heeft een mixed palletizing oplossing ontwikkeld waarmee het beladen van pallets of containers met verschillende doosformaten wordt geautomatiseerd, zodat u uw medewerkers niet meer hiervoor hoeft in te zetten.

Order Picking

Robots bieden dé oplossing voor automatische order picking. In combinatie met vision technologie behoort single piece en SDU picking tot de mogelijkheden.

Intelligent palletiseren met Rolan Robotics

Vandaag de dag wordt er binnen de logistiek steeds meer van productie- en logistieke processen gevraagd. Daardoor ontstaat er steeds meer behoefte aan automatisering. Logistiek vraagt ook veel flexibiliteit door de diverse doosformaten en pick momenten. Onze intelligente palletiseeroplossingen bieden uitkomst! De oplossingen van Rolan Robotics sluiten perfect aan op uw logistieke processen: Inbound, Order picking, Value Added Services en Outbound.

Wilt u diverse doosformaten palletiseren?

Bel +31 (0)229 248 484Offerte aanvragen

Klantcases Bekijk alle

Intelligent palletiseren
Intelligent palletiseren

Logistiek | De oplossingen van Rolan Robotics sluiten perfect aan op uw logistieke palletiseer processen: Ontdek dit succesverhaal

Rolan Robotics biedt ook automatiseringsoplossingen voor:
Agri

Productieprocessen in de Agri sector kunnen goed worden geautomatiseerd en gerobotiseerd. Doordachte grijper-, verpakkings- techniek en robotconcepten bepalen het succes van de robotinstallaties.

Metaal

Kleine series, gebrek aan personeel en daardoor hoge productiedruk vragen om lasautomatisering. De innovatieve toepassingen van Rolan Robotics, zowel standaard als maatwerk, zorgen voor efficiëntere productie en extra handjes.

Grafisch

Rolan Robotics heeft voor de grafische industrie een uniek flexibel handling robotsysteem ontwikkeld dat alle soorten materiaal kan ‘handelen’, zoals: papier, karton, hout en staalproducten.

Food

Productieprocessen in de Food sector kunnen goed worden geautomatiseerd en gerobotiseerd. Doordachte grijper-, verpakkings- techniek en robotconcepten bepalen het succes van de robotinstallaties.

Maatwerk

Rolan Robotics levert naast de standaard robotcellen ook maatwerkoplossingen. Onze engineers denken met u mee en weten precies wat voor uw bedrijf de beste oplossing is.