Logistiek

Intelligent palletiseren met Rolan Robotics

Vandaag de dag wordt er binnen de logistiek steeds meer van productie- en logistieke processen gevraagd. Daardoor ontstaat er steeds meer behoefte aan automatisering. Logistiek vraagt ook veel flexibiliteit door de diverse doosformaten en pick-momenten.

Rolan Robotics speelt hier graag op in. Onze intelligente palletiseeroplossingen bieden uitkomst! De oplossingen van Rolan Robotics sluiten perfect aan op uw logistieke processen: Inbound, Order picking, Value Added Services en Outbound.

Inbound: Single SKU palletiseren

 

Bij binnenkomst van goederen zijn er diverse mogelijkheden om met robots uw proces te optimaliseren. Opties zijn loose unloading, palletizing single SKU en depalletizing mixed pallets.

Nieuwsgierig welke mogelijkheden goed bij uw bedrijf aansluiten? Rolan Robotics staat voor u klaar met alle informatie.

Outbound: single SKU en multi SKU palletiseren, per carrier

Bij het uitgaan van goederen zijn er diversen mogelijkheden om met robots uw proces te optimaliseren. Bijvoorbeeld een pallet of container perfect beladen met verschillende doosformaten oftewel mixed palletizing? Dit wordt werkelijkheid met de intelligente palletiseeroplossing met vision die Rolan Robotics heeft ontwikkeld.

Lees hier verder in hoeverre dit de logistiek verbeterd binnen uw bedrijf.

Value Added Services

Door middel van VAS (value added services) activiteiten creëert u toegevoegde waarde voor uw processen.Voorbeelden waarbij Rolan Robotics een oplossing biedt zijn repacking en relabelling.

Voor assistentie bij een juiste keuze voor uw bedrijf kunt u verder lezen.

Mixed Palletizing

Rolan Robotics heeft een mixed palletizing oplossing ontwikkeld waarmee het beladen van pallets of containers met verschillende doosformaten wordt geautomatiseerd, zodat u uw medewerkers hier niet meer voor hoeft in te zetten.

Lees alles over dit proces en hoe u dit kunt toepassen!

Order Picking

Rolan Robotics Robots bieden dé oplossing voor automatische order picking. In combinatie met vision technologie behoort single piece en SDU picking tot de mogelijkheden. Bent u nieuwsgierig wat wij voor u kunnen betekenen. Neem contact met ons op voor al uw vragen!

Wilt u diverse doosformaten palletiseren?

Bel +31 (0)229 248 484Offerte aanvragen

Klantcases Bekijk alle

Intelligent palletiseren
Intelligent palletiseren

Logistiek | De oplossingen van Rolan Robotics sluiten perfect aan op uw logistieke palletiseer processen: Ontdek dit succesverhaal

Rolan Robotics biedt ook automatiseringsoplossingen voor:
Agri

Innovatieve grijper-, verpakkings- techniek en robotconcepten automatiseren het productieproces en borgen een constante kwaliteit in de Agri sector.

Metaal

Innovatieve lasrobots zorgen voor efficiëntere productie bij kleine series en hoge productiedruk en extra handjes bij gebrek aan personeel.

Grafisch

Rolan Robotics heeft een flexibel robotsysteem ontwikkeld dat alle soorten materiaal kan ‘handelen’ waaronder papier, hout en staal.

Food

Productieprocessen in de Food sector kunnen goed worden geautomatiseerd en gerobotiseerd. Doordachte grijper-, verpakkings- techniek en robotconcepten bepalen het succes van de robotinstallaties.

Maatwerk

Rolan Robotics levert naast de standaard robotcellen ook maatwerkoplossingen. Onze engineers denken met u mee en weten precies wat voor uw bedrijf de beste oplossing is.