Logistiek

Inbound: Single SKU palletiseren

 

Bij binnenkomst van goederen zijn er diverse mogelijkheden om met robots uw proces te optimaliseren: Loose unloading, Palletizing single SKU en Depalletizing mixed pallets. Neem contact met ons op voor meer informatie!

Outbound: palletiseren diverse doosformaten

Een pallet of container perfect beladen met verschillende doosformaten oftewel mixed palletizing? Dit wordt werkelijkheid met de intelligente palletiseeroplossing met vision die Rolan Robotics samen met Viroteq heeft ontwikkeld.

Value Added Services

Door middel van VAS activiteiten creëert u toegevoegde waarde voor uw processen. Voorbeelden waarbij Rolan Robotics een oplossing biedt, zijn: Repacking en Relabelling.

End of Line Logistics

Rolan Robotics heeft verschillende palletiseeroplossingen ontwikkeld. Bekijk onze palletizing voorbeelden en laat u inspireren!

Order Picking

Robots bieden dé oplossing voor automatische order picking. In combinatie met vision technologie behoort single piece en SDU picking tot de mogelijkheden.

Intelligent palletiseren met Rolan Robotics

Vandaag de dag wordt er binnen de logistiek steeds meer van productie- en logistieke processen gevraagd. Daardoor ontstaat er steeds meer behoefte aan automatisering. Logistiek vraagt ook veel flexibiliteit door de diverse doosformaten en pick momenten. Onze intelligente palletiseeroplossingen bieden uitkomst! De oplossingen van Rolan Robotics sluiten perfect aan op uw logistieke processen: Inbound, Order picking, Value Added Services en Outbound.

Wilt u diverse doosformaten palletiseren?

Bel +31 (0)229 248 484Maak een afspraak

Klantcases

Flexibeler werken met de duo robot lasautomaat
Flexibeler werken met de duo robot lasautomaat

Metaal | Leenders Roosters is specialist in innovatieve roostervloeren en zij hebben meer dan 30 jaar internationale ervaring...

OTC lasrobot met automatisch MIG- én TIG toortswisselsysteem
OTC lasrobot met automatisch MIG- én TIG toortswisselsysteem

Metaal | Denken in oplossingen. Dat is de kracht van aalbers|wico. Die oplossingen zijn inmiddels heel gevarieerd. Aalbers|wico i...

Ontmoet Maxx de nieuwe medewerker van Pübli-Royal
Ontmoet Maxx de nieuwe medewerker van Pübli-Royal

Grafisch | Meer dan 23 jaar geleden startte zaakvoerder en creatieve duizendpoot Erwin Abeels zijn eigen beletteringsbedrijf Pübli-Royal

Lasrobot zorgt voor hogere productiviteit bij BeNed
Lasrobot zorgt voor hogere productiviteit bij BeNed

Metaal | BeNed is een allround toeleverancier in metalen onderdelen en producten in RVS (inox), aluminium en staal. Zij hebben eigen pr...

Witlofrobot haalt oogstklare wortels uit de bak
Witlofrobot haalt oogstklare wortels uit de bak

Agri | Het Noord Hollandse bedrijf Firma de Boer levert het hele jaar door witlof en roodlof voor...

Robotbelading op de CNC draaibank van Broods Fijnmetaal
Robotbelading op de CNC draaibank van Broods Fijnmetaal

Metaal | Broods Fijnmetaal is gevestigd in het zuiden van het land. Directeur-eigenaar Frank Broods werkt dagelijks m...

Heeft u vragen? Neem dan contact op

Contact

  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.
Rolan Robotics biedt ook automatiseringsoplossingen voor:
Agri

Productieprocessen in de Agri sector kunnen goed worden geautomatiseerd en gerobotiseerd. Doordachte grijper-, verpakkings- techniek en robotconcepten bepalen het succes van de robotinstallaties.

Metaal

Kleine series, gebrek aan personeel en daardoor hoge productiedruk vragen om lasautomatisering. De innovatieve toepassingen van Rolan Robotics, zowel standaard als maatwerk, zorgen voor efficiëntere productie en extra handjes.

Grafisch

Rolan Robotics heeft voor de grafische industrie een uniek flexibel handling robotsysteem ontwikkeld dat alle soorten materiaal kan ‘handelen’, zoals: papier, karton, hout en staalproducten.

Food

Productieprocessen in de Food sector kunnen goed worden geautomatiseerd en gerobotiseerd. Doordachte grijper-, verpakkings- techniek en robotconcepten bepalen het succes van de robotinstallaties.

Maatwerk

Rolan Robotics levert naast de standaard robotcellen ook maatwerkoplossingen. Onze engineers denken met u mee en weten precies wat voor uw bedrijf de beste oplossing is.