Outbound: single SKU en multi SKU palletiseren, per carrier

Diverse doosformaten palletiseren na de orderpick is geen uitdaging meer

Hoe zorgt u ervoor dat verschillende formaten dozen goed op één pallet gestapeld worden? Is het voor u een uitdaging om logistiek personeel te vinden? En wilt u hen dan nog wel inzetten voor zwaar belastend werk? Wilt u de vulgraad optimaliseren door hoger te stapelen?

Een pallet of container perfect beladen met verschillende doosformaten (mixed palletizing) wordt werkelijkheid met de intelligente palletiseeroplossing van Rolan Logistics. Uw outbound proces wordt optimaal ingevuld door onze volautomatische robotoplossing. Deze bestaan uit een robotmodule, intelligente software en een vision camera. En juist deze combinatie biedt de mogelijkheid een optimaal stapelpatroon te realiseren!

Samen met u doorgronden wij uw proces en adviseren wat voor u de optimale mate van automatisering is. U krijgt zo inzicht in de perfecte balans tussen automatisering en kosten. Belangrijk is dat alle wensen en specificaties goed in beeld zijn om de juiste kosten in kaart te brengen. Zo realiseren wij de gewenste optimalisatie in automatisering.


Rolan Logistics levert een totaal en modulair concept dat helemaal kan worden aangepast aan uw wensen:

  • Vier stacking posities
  • Lege pallet buffer
  • Automatisch pallettransport
  • Pallet print & apply unit
  • Foliewikkelaar
  • Vision module voor controle dozen

 

Interesse in de Rolan outbound stacking oplossing?