Onze werkwijze


Wij komen graag bij u langs

Om de aard en werkwijze van uw bedrijf te proeven, komen we voor een eerste gesprek graag bij u langs. In de productieomgeving moet het immers gaan gebeuren.

Er wordt tijdens het bezoek een inventarisatie gemaakt van de eisen en wensen van uw automatiseringsbehoeften. Met behulp van onze bekwame sales engineers worden dan al vaak de eerste ruwe schetsen gemaakt en worden één of meerdere oplossingsrichtingen aangegeven, zonder direct in te gaan op alle details.

Het bespreken van de globale kosten van het systeem in relatie tot de productieopbrengst en besparing op FTE’s geeft zowel de klant als Rolan Robotics direct een indicatie of we samen op de goede weg zitten.

Vrijblijvende offerte
Met behulp van 3D simulatiepakketten wordt door de engineers van Rolan Robotics het schetsontwerp verder uitgewerkt en getoetst op werkbereik, cyclustijd en kosten. Tijdens een persoonlijk gesprek wordt aan de hand van een overzichtelijke offerte één of meerdere concepten op hun merites besproken.

De opdracht
Na plaatsing van de opdracht wordt het project bij u ter plaatse met onze projectleider en verkoper gedetailleerd doorgesproken. Het project wordt vervolgens bij Rolan Robotics opgebouwd en getest. De operators van uw bedrijf die het robotsysteem gaan bedienen, worden in deze fase door ons vertrouwd gemaakt met het systeem.

Na een voorafname wordt het systeem ontmanteld en binnen enkele dagen bij u opgebouwd. Daar wordt aan de hand van een opleveringsprotocol het systeem afgenomen en is het systeem klaar voor productie.

Draaien maar!
De werkwijze van Rolan Robotics betekent dat u direct een compleet werkend robotsysteem tot uw beschikking heeft. Oefening baart kunst geldt ook voor robottechniek. Afhankelijk van de toepassing geldt een aanloopperiode van 1 week tot enkele maanden.

Meer weten over de oplossingen voor uw productie?