Rolan Robotics

Dit is geen lasrobot.

Dit is de snelste ROI ooit.

Bent u er klaar voor om slimmer en efficiënter te produceren? Verlaag uw personeelskosten en productietijd met een van onze lasrobots. Wij helpen u graag bij de volgende stap naar de snelste ROI ooit.

Maak een afspraak

Ruimte voor groei

Neem de druk op uw productie weg en krijg meer ruimte voor groei.

Verlaag uw kosten

Verlaag uw kosten en verhoog de efficiëntie en kwaliteit van uw productieproces.

Borgen van de werkprocessen

Een betere beheersing van het lasproces met een consistente lasnaad van hoge kwaliteit, keer op keer.

Verbetering van de werkomstandigheden

Verbeter de werkomstandigheden van uw personeel door slimmer en sneller te produceren.

We power
you.

Jullie verkopen toch lasrobots?

O, jazeker, zelfs hele goede. En toch kijken we graag net ietsje verder. Want we kunnen elke robot alles voor je laten doen, maar we kijken liever naar wat je echt nodig hebt. We weten precies waar en hoe een lasrobot jouw processen versnelt. Dat inzicht geven we je met een reden: niet alleen om je bedrijfsprocessen te optimaliseren, maar om je de ruimte te geven voor groei. Om te zorgen dat jouw continuïteit gewaarborgd is. En blijft. In een afspraak kijken we graag met jou hoe we hiervoor kunnen zorgen.

Hoe we Reny helpen te groeien

Reny wil niet meer dan twintig mensen in dienst hebben omdat gezelligheid voor hem een belangrijk aspect van ondernemen is. Hij wil iedereen 's morgens kunnen begroeten en even een praatje maken. Als het gevolg daarvan is dat er soms wat handjes tekort zijn, is dat niet erg.

Toch wil Reny graag groeien met zijn bedrijf. Om deze reden hebben we Reny geholpen met een nieuwe portaallasrobot. Deze portaallasrobot draait dezelfde productie als 4 medewerkers. Kortom een super-productief lassysteem.

Ontdek hoe we ook andere ondernemers hebben kunnen helpen.

Klantcases