Directiewijziging Rolan Robotics

19-08-2020
ZWAAG – Na een succesvolle omvorming van Rolan Robotics tot een toekomstgericht bedrijf, heeft op 17 augustus 2020 algemeen directeur Jeroen Meier afscheid genomen van Rolan Robotics.

Jeroen Meier heeft Rolan Robotics, na de overname door investeringsmaatschappij Ox in 2017, op een succesvolle wijze verder geleid. Daarbij heeft hij de omvorming van een DGA structuur naar een nieuwe toekomstgerichte organisatie tot een goed einde gebracht. Zijn opdracht is volbracht met de nieuwe organisatie zoals die nu staat. Jeroen geeft het stokje door aan de nieuwe CEO Mark Helder. Mark heeft ruime ervaring in de productie- en automatiseringsindustrie. Zo heeft hij als oud CEO van HGG het bedrijf succesvol laten groeien tot een internationaal gericht ontwikkel- en productiebedrijf van snijmachines. Zijn kennis en ervaring gaat Mark nu inzetten om Rolan Robotics verder te professionaliseren en door te laten groeien.

Onder leiding van Jeroen heeft Rolan Robotics haar groeiambities de afgelopen jaren gerealiseerd o.a. door capaciteit en competenties uit te breiden bij het ontwikkelen en leveren van best-in-class robotsystemen. Mark en huidig commercieel directeur Jacob Jan Stuyt zullen ervoor zorgdragen dat het bedrijf zich verder ontwikkelt en nieuwe stappen zet, uiteraard met behoud van de kwaliteit en de bijbehorende dienstverlening die klanten gewend zijn.

Rolan Robotics is al meer dan 25 jaar systeem integrator voor automatiseringstoepassingen in de sectoren metaal, logistiek, food en agri. En behoort met ruim 1000 geleverde robotsystemen tot één van de grotere spelers in de markt. Als specialist in robotsystemen biedt Rolan Robotics innovatieve automatiseringsoplossingen toegespitst op de wensen van de klant. De medewerkers van Rolan zijn gedreven hun klanten een stap vooruit te helpen in hun uitdagingen.

WE POWER YOU
Team Rolan

Gerelateerde toepassingen
Meer weten? Neem dan contact op!

Gerelateerde nieuwsberichten

Benut de voordelen van geautomatiseerd (de-)palletiseren
06-04-2023
Tennant met CAD2Weld programma klaar voor de toekomst
28-09-2022
De voordelen van robotlassen zijn legio
11-08-2022
De grote meerwaarde van offline programmeren van robotsystemen
17-08-2021